Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Nisan 2015 15:15

Real Madrid'de yıldız futbolcu 3 hafta yok

Real Madrid-Malaga maçın ilk dakikalarında sakatlanarak sahayı terk eden Real Madrid'li Gareth Bale, 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Real Madrid'de yıldız futbolcu 3 hafta yok
bale,real madrid,sakatlık,

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 32. haftasında 18 Nisan Cumartesi günü oynanan Real Madrid-Malaga maçın ilk dakikalarında sakatlanarak sahayı terk eden Real Madrid'li Gareth Bale, 3 hafta sahalardan uzak kalacak.
Real Madrid Kulübü, internet sitesinden yaptığı açıklamada, Bale'in sağlık kontrolünden geçtiğini ve sol bacak arka adalesinde sakatlık tespit edildiğini belirtti. İspanyol basını ise Bale'in yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalmasının öngörüldüğünü iddia etti.
Bu arada, Malaga maçının 59. dakikasında sakatlanarak sahadan çıkan ve dün yapılan kontrolde sonra sağ diz çapraz bağlarından sakatlığı duyurulan Luka Modriç ile Bale'in, 22 Nisan Çarşamba günü oynanacak Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında forma giyemeyecekleri belirlendi. Ayrıca kart cezalısı Marcelo da Atletico maçında forma giyemeyecek.
Dizindeki sakatlığı nedeniyle Malaga maçının kadrosuna alınmayan Karim Benzema'nın durumu ise belirsizliğini koruyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...