Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Nisan 2017 22:50

Rıdvan Dilmen: 'Bu maç 10 sene sonra hatırlanacak'

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: 'Bu maç 10 sene sonra hatırlanacak'
rıdvan dilmen,trabzonspor,beşiktaş,

Rıdvan Dilmen, NTVSpor'daki ''%100 Futbol'' programında Trabzonspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi. İşte Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri...

''HARİKA BİR MAÇ OLDU''
Harika bir maç oldu. Beşiktaş 2 kez öne geçmesine rağmen maçı kaybedebilirdi. Maçın son dakikasında da golünüzü defansif orta sahanız atıyor.

''İKİ DAKİKALIĞINA LAVOBAYA GİDEMEZSİN''
Bugün kimsenin iki dakikalığına lavoboya gidecek zamanı yoktu. Öyle bir maç oldu. Beşiktaş'ın ve Trabzonspor'un ortak bir özelliği var. İki takımın futbolcuları da oyun oynamak istiyor. O yüzden çok keyifli bir maç oldu.

''BEŞİKTAŞ LİGİN ÇOK ÜZERİNDE''
Açık konuşmak gerekirse Beşiktaş, bu ligin çok üzerinde bir takım. Beşiktaş'ın en büyük rakibi zemin olur. Köstebek yuvasına dönmüş bir zeminde oynarsa oynama iştahı kaçar Beşiktaş'ın.

''EN BÜYÜK RAKİBİ ZEMİN''
Beşiktaş'ın korkunç silahları var. Her an darbeyi yiyebilirsiniz. Beşiktaş, dolu dolu oyunuyla keyif vererek kazandı. Avrupa Kupası'ndaki başarısı da tesadüf değil. Çünkü oralarda da hep iyi zeminler var. Umarım Lyon'un da zemini düzgün olur.

''ŞENOL GÜNEŞ'İN KAFASINDA BERABERLİK YOK''
Şenol Güneş'in kafasında kesinlikle beraberlik yok. Çok pozitif bir teknik adam. Beşiktaş, kırılma anları yaşadı. Farkı ikiye yakalama şansları buldular. Kaçırdı, golü yedi.

''SİSTEMİ HEP AYNI''
Atiba'ya git golü at demedi Şenol hoca. Beşiktaş, geçen hafta 3-0 galipken son dakikada 6-7 kişi gole gidiyordu. Antrenörün belli bir oyun sistemi var. Geçen seneden çok oyuncu farkı var ama sistemi aynı.

''EN DEĞERLİSİ ATIBA''
7 gol olmuş, her türlü gol atılmış. Ama 3 dakika uzatma veriliyor. En değerli gol Atiba'nın golüydü.

''ÇOK İNİŞ ÇIKIŞLAR OLDU''
Trabzonspor taraftarı bugün her şeyi yaşadı. Çok inişler, çıkışlar yaşadılar. 4-3 olduğunda bile kimse maçın bu skorla biteceğinden emin değildi.

''10 SENE SONRA HATIRLANACAK BU MAÇ''
Bu maç 10 sene sonra bile hatırlanacaktır. Kadıköy'de oynanan 4-3'lük Fenerbahçe - Beşiktaş maçı gibiydi. Hani kaleye Pancu'nun geçtiği maç. O maç hala konuşuluyor. Bu maçta öyle olacak.

''BENFICA'DAN DÖNEN, BURADA DA DÖNÜYOR''
Beşiktaş öyle maçlar oynadı ki... Ben Benfica karşısında dönerim buradan da dönerim diyor artık. Galatasaray maçında da dönmüşlerdi.

''SÖYLEMESİ ZORDU AMA FAVORİLERDİ ZATEN''
Beşiktaş'a karşı her takımın faul ortalamaları fazladır. İstatistikler yalan söylemez. Büyük takımların olduğu bir yerde bir takım için favori demek çok zordur. Ancak herkes Beşiktaş'a favori diyordu.

''KART YAĞMAZSA ŞAMPİYON...''
Kırmızı kart yağmazsa Beşiktaş şampiyon olur. Artık değişmez bu durum. Bize olmuştu bi kere ilk 11'imizden 6 futbolcu sakatlanmıştı. Umarım öyle bir şey olmaz tabii.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...