Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Nisan 2015 22:27

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı şampiyonluk tahmini

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Gaziantepspor maçının ardından şampiyonluk hakkında çarpıcı bir tahminde bulundu.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı şampiyonluk tahmini
rıdvan dilmen, galatasaray, gaziantepspor,

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadı'nda Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından çarpıcı tespitlerde bulundu. İşte Dilmen'in tespitleri...

JAPON KALEYE DÖNDÜ
İçeride oynadığınız zaman riskleri göze almanız lazım. Önde baskı yapmanız, alanı daraltmanız ve dönen topları almanız lazım. Galatasaray, özellikle 70'ten sonra Japon kale maç oynandı. Futbolda çok santraforla oynamak size çok şey kazandırmayabiliyor.

TAKTİKSEL BAŞARI
Hamza Hamzaoğlu, maç 0-0 bitse belki de en çok eleştirildiği maç olacaktı. Forvet oyuncusunun neden oyundan aldın diye eleştirilebirdi ama böyle yaptığı için galibiyet geldi. Bazı oyuncular neden ilk 11 başlamadı diye eleştiri yapılabilir ama bugünkü galibiyette taktiksel bir başarı vardı.

İNSAN ÜSTÜ BAŞARI
Melo çok ciddi bir operasyon geçirdi. Sahalara döndü ve 2 hafta önce kuoa maçı oynadı. Olağanüstü bir durum. Büyük iş yaptı. İnsan üstü bir sahaya dönüş. Ben bu takımı seviyorum, duruşunu gösteriyor. Bir oyuncu bu kadar önemli bir ameliyattan sonra sahaya dönüyorsa saygı duyulası bir davranış. Galatasaray'ın ve Türkiye'nin kıymetini biliyor.

STRATEJİ GALİBİYETİ GETİRDİ
Galatasaray, bugün galibiyeti almak için ciddi uğraş verdi. Hamzaoğlu, hafta içi kupa maçında rotasyon yapmazsa büyük sıkıntı çeker. Fenerbahçe de dün puan kaybedince bugün kesin kazanmak istedi ve çok kritik bir galibiyet aldı. Hamza Hamzaoğlu bugün yanlış stratejiyi, doğru stratejiye çevirerek galibiyete gitti.

ŞAMPİYONLUK PUANI
Şampiyonluk yarışında kalan kalan haftalarda favori takım diye bir durum söz konusu değil. Her takım, her maçta puan kaybedebilir. 73-75 puanı yakalayan takım şampiyonluk turu atsın.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...