Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2016 17:12

Rıdvan Dilmen'e lenf kanseri teşhisi kondu

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in bugün geçirdiği operasyonun ardından lenf kanseri teşhisi konulduğu açıklandı. 1.5 ay önce boynunun sağ tarafında kitle fark edilen Dilmen'in, biyopsi sonucunda lenf nodlarında tespit edilen kitlenin tümör olduğu ortaya çıktı.

Rıdvan Dilmen'e lenf kanseri teşhisi kondu
rıdvan dilmen, kanser,

Geçtiğimiz günlerde Sabah gazetesindeki köşesinde hastalığını duyuran ve 3 ay boyunca tedavi olacağını belirten eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'e lenf kanseri teşhisi kondu.

1.5 AY ÖNCE FARK EDİLDİ

1.5 ay önce Rıdvan Dilmen'in boynunun sağ tarafında bir kitle fark edildi. Kitle üzerinde tetkikler yapıldı ve biyopsi sonucunda lenf nodlarında tespit edilen kitlenin tümör olduğu ortaya çıktı. Daha sonra Rıdvan Dilmen'in ameliyata alınmasına karar verildi. Profesör Doktor Nesil Keleş tarafından ameliyat edilen Dilmen'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ameliyatın ardından yeniden yapılacak tetkikler sonunda tedavinin ne kadar süreceği netleşecek.

SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

Dilmen, birkaç gün içerisinde duyurulacak bir hastalığının olduğunu belirtirken sevenlerinden dua istemişti. Dilmen'in o yazısı şu şekildeydi;

"Önce okurlarım...

Siz değerli okuyucularımın bilmesini istediğim bir durum var. Muhtemelen birkaç gün içerisinde duyurulacak bir rahatsızlığım mevcut. Boynumda bir rahatsızlık tespit edildi. Önce siz bilin istedim. Güçlü kalıp dualarınızla 3 ay sürecek iyi bir tedavi dönemiyle bu yaz yazılarımla sizlerle birlikte olacağım. Tekrar mutlu ve sağlıklı bir şekilde sizlerle olmak tek dileğim. Biz de doktorlarımız sayesinde çalışacağız, inşallah toparlayacağız. Dualarınızla iyi olacağımı biliyorum. Her şey Allah'tan… Sizlerin desteğiyle biz de çalışacağız, güçlü olacağız. Herkese sevgiler, sağlıklı günler."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...