Tgrt Haber
14 Nisan 2018 22:55

Rıdvan Dilmen: 'Korkunç bir algı var'

Rıdvan Dilmen, Süper Lig 29. haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği müsabakayı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: 'Korkunç bir algı var'
rıdvan dilmen

Fenerbahçe, Süper Lig 29. haftasında Sivasspor karşısında mücadeleyi 2-1 önde tamamladı. Rıdvan Dilmen, maçın ardından NTV'de müsabakayı değerlendirdi.
 
"4-5 HAFTADIR FENERBAHÇE YÜKSEK KONSANTRASYONLA OYNUYOR"
 
"4-5 haftadır yüksek konsantrasyonla oynayan, gol yemeyen bir Fenerbahçe var. Sivasspor'da 5-0 kaybedilen Konyaspor maçında çok fazla kart sınırında oyuncu vardı ki, kafalarda Fenerbahçe maçı vardı. Fenerbahçe çok iyi başladı maça. Önde baskılı başladı ve ilk yarının genelinde de iyi futbol oynadı. Şener ve Aatif çok etkililerdi. "
 
"DİKEN ÜSTÜNDE MAÇLARA ÇIKIYORLAR"
 
"Fenerbahçe hep böyle diken üstünde maçlara çıkıyor. Sivas takımı kesinlikle risk alacaktır. Robinho oyuna kesin girecek. "
 
"KORKUNÇ BİR ALGI VAR"
 
"Yalnız tabi korkunç bir algı var. 58. golünü attı Fenerbahçe. Ligin en çok gol atan takımların başında geliyor. Bizler mi, izleyiciler mi yanılıyor, Aykut Kocaman mı haklı? Benim haklı olduğum bir konu var. Aykut Kocaman uzun mesafeli bir teknik adam. "
 
F.BAHÇE BERABERE KALMAK İÇİN UĞRAŞTI"
 
"Fenerbahçe berabere kalmak için uğraştı ama başaramadı. Aykut Kocaman şu anda rakipleri kadar şansı olduğunu kendi dünyasında görüyodur. İlginç bir durum, bu taraftarda yok."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...