Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Şubat 2017 21:10

Riekerink'in yapmadığını Tudor yaptı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, sarı kırmızılı taraftarların Riekerink'i sıklıkla eleştirdiği geç oyuncu değiştirmesi kararının aksine Çaykur Rizespor maçının 58. dakikasında oyuna müdahale etti.

Riekerink'in yapmadığını Tudor yaptı
riekerink, tudor,

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, Çaykur Rizespor maçında Jan Olde Riekerink'in yapmadığı bir şeyi yaptı. Hırvat çalıştırıcı 1-0 önde olduğu dakikalarda kalesinde tehlikeler görmeye başlayınca oyuna müdahale etti.

Igor Tudor maçın 58. dakikasında oyundan düşmeye başlayan Josue'yi kenara alarak yerine daha top kapma özelliği olan Tolga Ciğerci'yi dahil etti. Bu değişikliğin ardından sarı kırmızılılar orta sahada daha derli toplu oynamaya başladı. Öte yandan Tudor, Linnes'in bulunduğu kanattan atak yemeye başladıktan sonra Norveçli oyuncuyu da çıkarttı ve Ahmet Çalık'ı oyuna aldı.

Hatırlanacağı üzere Galatasaray'ın eski teknik direktörü Riekerink, geç oyuncu değişikliği yapması nedeniyle taraftarlardan yoğun bir eleştiri almıştı.

Galatasaray'ın yediği gol ise duran toptan geldi. Özgür Çek kullandığı serbest vuruşta çok iyi bir vuruş yaptı ve Muslera'yı avladı. Kalan dakikalarda Sinan Gümüş'ü oyuna alarak gol arayan sarı kırmızılılarda Yasin Öztekin, son saniyelerde önemli bir fırsattan yararlanamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...