Tgrt Haber
26 Ağustos 2016 20:39

Rio'daki spor alanları yenileniyor

Nike, Rio'da 25 bin çocuğa hizmet veren 22 spor alanını yeniliyor. Nike Başkan ve CEO'su Mark Parker, Marka Başkanı Trevor Edwards ile Amerikan atlet Carl Lewis yenilenen spor alanlarından Encantado'yı ziyaret etti.

Rio'daki spor alanları yenileniyor
rio, spor, alan,

Nike, Rio'da yeterli kaynaklara sahip olmayan, güvenlik kaygıları olan ve altyapısı ulaşımı engelleyen bölgelerinde bulunan 22 spor alanını yeniliyor. Nike, 25 bin çocuğa hizmet veren spor alanlarının sorunlarını çözmek ve hayat boyu hareket aşkına ilham kaynağı olmayı hedefliyor. Beş yıl içerisinde 22 köyde gençlik programlanması ve spor alanlarının yenilenmesi hedefleniyor.

Rio'nun canlı batı sahil mahalleleriyle daha az gelişmiş kuzey kısmını birbirine bağlayan ana cadde olan Linha Amarela Köprüsü'nün altında yer alan Encantado spor alanı, toplum temsilcileri, gençlik uzmanları, STK'lar ve yerel sanatçıların da desteğiyle programın hayata geçtiği ilk köy oluyor. Nike Başkan ve CEO'su Mark Parker, Marka Başkanı Trevor Edwards ile Amerikan spor ikonu Carl Lewis'in de ziyaret ettiği Encantado dışında Caju, Clara Nunes ve Mato Alto yenilenecek köyler olarak sıralanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...