Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2017 13:36

Roma'dan Galatasaray'a Cengiz Ünder cevabı

Sezon başında İtalya'nın Roma takımına 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Medipol Başakşehir'den transfer olan milli futbolcu Cengiz Ünder için Galatasaray, kiralama teklifinde bulunmuştu.

Roma'dan Galatasaray'a Cengiz Ünder cevabı
cengiz ünder,,spor,,galatasarayda transfer,

İtalyanlar, Galatasaray'ın bu teklifine yanıt verdi. Galatasaray, sezon başında Roma'nın bonservisine 15 milyon Euro ödediği Cengiz Ünder'i kiralamak istediğini resmen İtalyan kulübüne iletti. Cevap kısa ve netti: "Kiralık göndermenin bize katkısı olmaz. Bu sezon takımda tutacağız"

CİM BOM'DA HEDEF YERLİ TAKVİYE

Listenin ilk sırasında bulunan isim ise Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder. Sarı-kırmızılıların, 20 yaşındaki genç yıldız için Roma'ya resmi teklif yaptığı ancak olumsuz cevap aldığı ortaya çıktı. Cengiz'in Roma'da net 1 milyon 200 bin Euro kazandığını öğrenen sarı-kırmızılılar, bu parayı ödemeye hazır olduğunu İtalyan ekibine bildirdi ve "Cengiz'i kiralamak istiyoruz'' mesajını iletti. Ancak Roma, "15 milyon Euro yatırım yaptığımız bir oyuncudan altı ayda vazgeçemeyiz. Kiralık göndermenin bize katkısı olmaz. Cengiz'i sezon sonuna kadar takımda tutacağız" yanıtını verdi.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...