Tgrt Haber
26 Nisan 2015 23:20

Sabri Sarıoğlu, 'Hata yapmazsak şampiyon oluruz'

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da kaptan Sabri Sarıoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Sabri Sarıoğlu, 'Hata yapmazsak şampiyon oluruz'
sabri sarıoğlu, galatasaray,

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da kaptan Sabri Sarıoğlu maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE PUAN KAYBEDİNCE..."
"Hata yapmazsak şampiyon oluruz" diyen Sabri, "Son haftalara yaklaştıkça hata yapma lüksümüz kalmadı, geçen hafta Trabzon'a yenildik ve avantajımızı kaybettik. Fenerbahçe'nin puan kaybıyla yeniden liderliğe yükseldik. 6 maçımız kaldı ve hata yapmazsak istediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız. Bugün daha farklı kazanabilirdik, çok pozisyon bulduk, stres olduk. Pozisyonlar kaçınca ister istemez stres oluyoruz, sinirlerimiz bozuluyor. Son ana kadar mücalede ettik ve golü bularak sahadan galibiyetle ayrıldık." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...