Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ekim 2015 14:39

Sağlam’ın ziyaret ettiği taraftar hayatını kaybetti

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın iki gün önce ziyaret ettiği Bursaspor´un fanatik taraftarı İnegöllü Adnan İncebay hayatını kaybetti.

Sağlam’ın ziyaret ettiği taraftar hayatını kaybetti
Bursaspor, Ertuğrul Sağlam, taraftar

Geçen perşembe günü Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor yöneticisi Sezai Çelik ile birlikte, Bursaspor´un fanatik taraftarı olan ve amansız hastalığa yakalanan 43 yaşındaki Adnan İncebay´ı İnegöl´deki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştu. Ziyaretten büyük memnuniyet duyan İncebay, “Bundan daha güzel ne olabilir? Çok mutlu oldum. Çok çok teşekkür ederim. Bursaspor´un fanatik taraftarıyım” demişti.
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, Adnan´ın çok iyi bir Bursaspor taraftarı olduğunu bildiğini söyleyerek, İncebay’a kendi imzaladığı Bursaspor formasını hediye etmişti.
İKİ GÜN DAYANABİLDİ
Geçen perşembe günkü ziyaretten iki gün sonra acı haber geldi. Taraftar İncebay, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...