Tgrt Haber
28 Temmuz 2016 04:43

Salih Dursun, 'Roma'da her maç iyi oynadım'

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Monaco'yu yendiği maçın ardından Salih Uçan ve Ertuğrul Taşkıran açıklamalarda bulundu.

Salih Dursun, 'Roma'da her maç iyi oynadım'
salih, fb, roma,

Salih Uçan ilk maçta önemli bir avantaj yakaladıklarını söylerken ''Biz daha iyi oynadık. Özellikle ilk yarı duran toptan bir pozisyon bulduk, gol olabilirdi. İlk yarı 2-0 yapabilirdik. Golü bulduktan sonra talihsiz bir gol yedik. Soyunma odasında konuştuk. Kendi evimizde oynuyoruz ve kazanmamız gerekiyor. O yüzden bugün kazandık ve deplasmandaki maç için önemli bir avantaj elde ettik. Deplasmanda oynayacağız ve kontrollü oynamamız lazım. İnşallah turu atlamak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'deki ilk maçında iyi oynadığını söyleyen Salih ''Roma'da daha çok maç oynamak isterdim. Ama oynadığım her maç iyi oynadım. Artık Fenerbahçe'deyim. Bugün de kendime göre iyiydim. İlk maçımı iyi geçirdim'' dedi.

''GEÇİCİ KALECİ OLMAK İSTEMİYORUM''
Ertuğrul Taşkıran da kısa bir açıklama yaparken, Fenerbahçe kalesinde kalıcı olmak istediğini söyledi ve ''Pozisyonlar bulduk ama iki tanesini değerlendirdik. Skor çok önemli ama skordan daha önemli bir mesaj verdik takım olarak. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu maçın ikinci ayağı var. Bu turu ve önümüzdeki turu geçmek istiyoruz. Ben burada geçici, sakatlıklardan dolayı kaleye geçen adam olmak istemiyorum. Kaleyi almak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

OZAN: "EMENİKE BÜYÜK ROL ÜSTLENDİ"
Öte yandan Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ozan Tufan Monaco maçının ardından kısa bir açıklamada bulundu.

Emenike ve yeni transferler hakkında konuşan Ozan "Tabi öncelilkle yoğun bir kamp sürecimiz vardı. Yeni gelen futbolcularımız adaptasyon sürecini çabuk atlattı ve galip geldik mutluyuz. İyi başladık hatalı bir gol yedik. Emenikeye büyük rol düştü liderlik üstlendi. Şimdi deplasmandaki maçımızı düşünüyoruz taraftarlarımıza teşekkürler." ifadelerini kullandı. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...