Tgrt Haber
27 Eylül 2016 16:49

Şenol Güneş'ten Oğuzhan Özyakup açıklaması

Beşiktaş'ın deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş, Dinamo Kiev maçı öncesi Oğuzhan Özyakup'un durumu ile önemli bilgiler verdi.

Şenol Güneş'ten Oğuzhan Özyakup açıklaması
şenol güneş, Oğuzhan Özyakup,

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenbol Güneş, Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Dinamo Kiev ile oynanacak karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

ÇOK KOŞMAMIZ GEREK

Vodafone Arena'da oynanacak ilk Devler Ligi maçı öncesi basın toplantısı yapan Güneş, "Bizim için önemli olan Şampiyonlar Ligi. Vodafone Arena'da ilk maç son maç çok da önemli değil. Biz taraftarımızı bekliyoruz, destekleriyle de kazanmak istiyoruz. Rakibimiz çok koşan, yardımlaşan bir takım. Çok koşmamız gereken zorlu bir maç oynayacağız. Biz bu gruptan çıkmak istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi bizim için kötü bir alternatif." şeklinde konuştu.

OĞUZHAN ÖZYAKUP KADRODA OLMAYABİLİR

Oğuzhan Özyakup'un durumu hakkında konuşan Güneş, "Oğuzhan ağrısı devam ettiği için kadroda olmayabilir. Oğuzhan bizim için çok önemli ve değerli bir oyuncu. Kendi adına istikrarı yakalayamadı. Rotasyon gibi bir düşüncem yok. Duruma göre bir 11 yapıyoruz. Genele bakınca çok değişiklik yapmayacağız. Yarın için kadroyu veremem ama Oğuzhan dışında sakat yok." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...