Tgrt Haber
19 Mart 2017 22:27

Şenol Güneş uyardı: 'Aboubakar'ın ders çıkarması gerekiyor'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş uyardı: 'Aboubakar'ın ders çıkarması gerekiyor'
şenol güneş, Aboubakar,

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş maç sonu açıklamalarda bulundu.

2 puan kaybetmeyi hak ettik

"İlk yarıda pas yüzdemiz kötü olunca hücum etkinliğimiz azaldı.Fiziksel ve zihinsel yorgunluğun takım üzerinde etkileri vardı. İstek vardı ama, yeterli değildik.  10 kişi kalmamız direnç itibariyle yorgun olan takımımız akıcılığını kaybetti. Direnci koymadığımız yerde onlar devere girdi. Oyun olarak 2 puan kaybettik. Oyun olarak da 2 puan kaybetmeyi hak ettik"

Takımı 10 kişi bırakması doğru değil

"Aboubakar'ın hiçbir hareket yapmaması gerekiyordu. Hakem sarı verdiyse, mutlaka doğru vermiştir. Aboubakar için talihsizlik, doğru değil. Oyuncumuzun ders çıkarması gerekiyor. Takımı 10 kişi bırakması doğru değil."

Bir hata varsa, benim hatamdır

Oyuna bakarsak 1 puan iyi. Hedef olarak 1 puan değil. Hatam da şu oldu, 2 erken değişiklik yaptım. Bazen futbolda böyle anormal şeyler olabilir. Oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi. Bir hata varsa, benim hatamdır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...