Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2018 17:58

Şenol Güneş'i yaralayan taraftar hakkında karar verildi

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı derbi soruşturması kapsamında tutuklanan aralarında Şenol Güneş’i de yaralayan S.D.’nin de bulunduğu 3 şüpheli, adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Şenol Güneş'i yaralayan taraftar hakkında karar verildi
şenol güneş,

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında çıkan olaylara ilişkin tutuklanan 3 şüpheli, adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Fenerbahçe Ülker Stadı'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 19 Nisan'da oynanan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, daha önce tutuklanan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olduğu belirtilen şüpheli S.D. ile diğer iki şüphelinin aylık tutukluluk durumunu değerlendirdi.

Yapılan değerlendirmede 3 şüphelinin adli kontrol şartıyla tahliyelerine karar verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...