Tgrt Haber
07 Temmuz 2015 20:34

Sivasspor'da yeni sezon hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Sivasspor'da yeni sezon hazırlıkları
sivasspor,

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde kulüp tesislerinde  gerçekleştirilen antrenman ısınma koşusuyla başladı. İdman pas ve top kontrol  çalışmasıyla devam etti.
Sivasspor'un 2 yıllık sözleşme imzaladığı Litvanyalı kaleci Ernestas  Setkus, kırmızı-beyazlı ekiple ilk antrenmanına çıktı.

Kırmızı-beyazlı ekibin Fenerbahçe'den transfer ettiği forvet Beykan  Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Medicana Sivasspor ile 4 yıllık  sözleşme imzaladığını bunun her ki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

 Sivasspor'un ligi iyi bir yerde tamamlamasını arzuladığını söyleyen  Şimşek, "Buraya hem kendimi ispat etmeye, hem de Sivasspor'a katkı sağlamaya  geldim. Takımın başarısında önemli etkenlerden biri olmak istiyorum. İnşallah  sezon sonu hem benim için hem de Sivasspor için hayırlı bir şekilde biter" dedi.

Antrenmanı Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar ve bazı  yöneticilerde izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...