Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2015 23:11

Slaven Bilic'ten ayrılık açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, gelecek sezon siyah-beyazlı takımın başında olmayacağını açıkladı.

Slaven Bilic'ten ayrılık açıklaması
slaven bilic, beşiktaş, galatasaray,

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik patron Slaven Bilic, önemli açıklamalarda bulundu. Türk Telekom Arena'daki müsabaka sonrası yayıncı kuruluşa demeç veren Siyah-Beyazlılar'ın hocası, "Öncelikle galibiyetten ötürü Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Ayrıca oyuncularımla da gurur duyuyorum. Oldukça iyi bir futbol sergilediyor. Galatasaray 2 net pozisyon yakaladı ve iyi değerlendirdi. Biz de çok önemli pozisyonlar yakaladık, sahada önemli işler yaptık. Fakat golü bulmayı başaramadık" dedi.
 
''SNEİJDER AYNI GOLÜ 30 KEZ ATMIŞTIR''
 
Hırvat teknik adam, "Derbilerde hep başımıza geliyor. Doğru işleri yapan, tehlikeli pozisyonlar yaratan taraf biz oluyoruz ama gol atamıyoruz. Bu akşam için şanssızız diyebiliriz. Ancak bu sürekli oluyorsa yanlış giden bir şeyler var demektir. Bize şanssız diyebilirsiniz, tecrübesiz diyebilirsiniz ama kalite eksikliği de var. Mesela Sneijder'in attığı golü ele alalım. Wesley bu golü kariyeri boyunca oynadığı takımlarda en az 30 kez atmıştır. Bunlar önemli faktörler" şeklinde konuştu.
 
''GELECEK SEZON YOKUM''
 
Takımdaki geleceğiyle ilgili ise Bilic, "Bu konuyu televizyonda konuşacak değilim. Yönetimle bir görüşme yaptık. İki sezonda şampiyonluk gelmediyse sorumlusu benim. Dediğim gibi yönetimle bir konuşma gerçekleştirdim, fakat henüz açıklama yapılmadı. Kararımı verdim, oyuncularla da bir toplantı yapacağım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...