Tgrt Haber
25 Mart 2017 13:09

Sneijder'den şaşırtan ayrılık sinyali

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, kısa bir süre önce yaptığı "Galatasaray'dan ayrılmayacağım. İstanbul'da çok mutluyuz" açıklamasının aksine bu kez ayrılık sinyali verdi.

Sneijder'den şaşırtan ayrılık sinyali
Sneijder,Galatasaray

Galatyasaray'daki geleceği hakkında konuşan Sneijder, "Ben oradayım ve bunu düşünüyorum, evet. Galatasaray'ın neyi istediğini bilmek isterdim. Büyük borçları var, ancak önümüzdeki yıl ekibe nasıl bakıyorlar? Eğer iki taraf da bazı sınırları aştıysak, birbirimize karşı dürüst olduğumuz bunca harika yıl geçirdik. Sanırım, o zaman problem olmaz" dedi.

Çin'den çok iyi bir teklif aldığını ancak kabul etmediğini ifade eden Sneijder, Amerika'nın kendisi için iyi bir opsiyon olabileceğini ifade ederek, "Transfer durumları, bu tarz şeyleri doğal olarak tartmamı sağladı ve Blind ile da konuştum. Çin maddi açıdan iyiydi, ama benim için hiç ciddi bir opsiyon olmadı. Amerika? Orası da daha güzel ve daha ilginç opsiyonlardan biri ya da Hollanda'ya geri dönmek. En mantıklı olasıklar ortada." şeklinde konuştu.

Hollanda Milli Takımı için önemli bir oyuncu olduğunun farkında olduğunun altını çizen Sneijder, "Son dönemde önceki niteliklerin rolünü oynayamadım, bunu görebiliyorum. Elbette kariyerimin son safhasında olduğumu anlıyorum. Fakat aynı zamanda, eğer fiziksel olarak uygunsam, Hollanda milli takımının değerli olabileceğini de biliyorum. Kariyerimin sonundayım ama tam olarak öyle değil. Tepede hissediyorum. Ve neyse ki koç da bunu görüyor" dedi.

Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik çatışma söz konusu olduğunda, en azından siyasi bir konumda olunca, Sneijder bu konulardan uzak duruyor.

Son dönemde sakatlıklardan dolayı fiziksel olarak iyi durumda olmadığını da vurgulayan Hollandalı yıldız, "Bu da bir rekabet alanı. Ben santrforlara yakın oynamayı tercih ediyorum ama realistim de. Son aylarda fiziksel olarak sakatlıklar yüzünden en iyi performansımda değildim. Fit olmalıyım. Önümüzdeki yıllarda 2018'deki Dünya Kupasından sonra devam etmem realistik değil. İki sene boyunca şarj olsam, fiziksel olarak o zaman gelip gelemeyeceğim sorusundan bağımsız olarak. Hayır, pek olası değildir. Öyleyse güzeldi sanırım." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...