Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Şubat 2017 00:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:09

Survivor bugün kim elendi belli oldu | 22 Şubat Eleme Gecesi kim gitti?

Survivor kim elendi belli oldu, 21, 22 Şubat gecesi Survivor adasına veda eden isim sürpriz biri oldu. Ada Konseyi'nde Acun Ilıcalı tarafından elenen isim açıklandı. Survivor 2017'de en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim bakın kim oldu...

Survivor bugün kim elendi belli oldu | 22 Şubat Eleme Gecesi kim gitti?
survivor, survivor eleme gecesi, survivor kim elendi, survivor eleme gecesi, survivor,

Survivor da bu akşam yine eleme heyecanı yaşandı. Survivor eleme gecesinde kim elendi ve adadan kim gitti. Herkes bunu merak ediyordu ve elenen isim belli oldu.  Surivor son bölümde elenen isim 21 Şubat’taki ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından açıklanırken ilk kez üst üste 2 dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler tamamen gruplaşmaya gitti. Sabriye’nin dışlandığını söyleyerek gözyaşları içerisinde kalması ve İlhan Mansız’ın potaya girecek isimleri kendisinin belirlediğinin iddia edilmesi üzerine ünlülerde herkes tarafını seçmeye başladı. Survivor kim elendi sorusunun yanıt bulacağı yeni bölümde elenme adayları arasında bulunan Çılgın Sedat, Sabriye, Şahika ve Berna adadakilerle son kez yüzleşti. Veda konseyinde yapılan konuşmalar sonrası Survivordan elenen isim netleşecek. Öte yandan haftanın en başarılı kadın yarışmacısı Sema Apak olurken erkeklerde ise İlhan Mansız liderlik koltuğuna oturdu. Volkan ile ciddi bir tartışma yaşayan Anıl Karakurt ise ikinci oldu.

SURVİVOR DA KİM ELENDİ?

Survivor kim elendi sorusunun yanıt bulacağı 21 Şubat’taki son bölümde elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklanacak. 5. hafta yapılan oylama sonucunda elenme adayları arasında Berna ve Sabriye’nin isimleri çıkarken bireysel dokunulmazlık oyunlarının sahibi olan kişiler Çılgın Sedat ve Şahika’nın adlarını listeye yazdırdı. Haftanın birincilerinin İlhan Mansız ve Sema Apak olduğunu haftada yarışmaya sonradan katılan Bulut Özdemiroğlu performansı ile büyük beğeni topladı. Survivor’dan elenen isim Berna Öztürk oldu.

 Ödül oyununda kıyasıya mücadele eden yarışmalar ardından eleme stresi öncesi moral depoladı. Ünlüler takımında İlhan Mansız'a karşı atılan adımların yanı sıra herkesin tarafını seçmesi istendi. Mansız'ın adada kulis yaptığını düşünen Pınar Saka ise bundan sonra Ali Cengiz Oyunları'nın adının "İlhan Mansız Oyunları" olarak değiştirileceğini belirtti.

BERNA ÖZTÜRK NELER SÖYLEDİ?

Survivor'dan elenen Berna karar sonrası şunları söyledi: "Bu fırsatı bana verdiğiniz için teşekkürler. Çok güzel bir ay geçirdim daha çok geçirmek isterdim ama kader kısmet herkesin ellerine sağlık."

ACUN ILICALI'DAN BERNA ÖZTÜRK YORUMU

Acun Ilıcalı Berna'nın elenmesinin ardından Berna ile ilgili yorumlarını dile getirdi. Ilıcalı, 'Ben seni yeni tanıdım burada. Gerçeken dürüstlüğün hareketlerine çok yansımış. Güzel kalbin de yüzüne yansımış. Kaliteli duruşunu en başından beri hissettirdin. Örnek olacak bir tavır içerisindeydin. Tebrik ediyorum.' dedi.

SURVİVOR'DA CEZA OYUNLARI BAŞLIYOR

Survivor'da bir ilk yaşanacak. Yarışmacılar ilk defa bir şey kazanmak için değil kaybetmemek için oynayacak. Kaybeden takım Survivor'daki en zor haftasını geçirecek. Gelecekte olan bir şey mi yoksa şuan olan bir şey mi kaybedilecek merak konusu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam ceza oyununa çıkacak.

İLETİŞİM ÖDÜLLERİNDE YENİ DÖNEM

Acun Ilıacalı dün akşam yapılan konseyde iletişim oyunları ile ilgili yeniliği de yarışmacılara duyurdu. Artık İletişim ödülleri basamaklı olarak gidecek. Kazanan takım yeni ödüller için yarışırken; İletişim ödülünü kaybeden takım bir sonraki hafta yeni ödül için değil önceki hafta kazanamadığı ödül için yarışacak. 

SERHAT AKIN NE ZAMAN YARIŞACAK?

Serhat Akın, sakatlığı ile ilgili son durum bilgisini konseyde açıkladı. İyileşmeye başladığını söyleyen Serhat adada tedavi merkezi kurduk, dedi. Sema ve Adem'in kendisine bu konuda yardım ettiğini belirten Serhat bir hafta sonra yarışlara katılabilme ihtimalinin olabileceğini belirtti.

HAFTANIN BİRİNCİLERİ KİM OLDU?

Erkekler arasında yapılan oylama sonucunda haftanın birincisi İlhan olurken ikinci isim Gönüllüler takımından Anıl oldu. Kızlar arasında ise birinci olan isim Ünlüler takımından Sema; ikinci olan yarışmacı ise Gönüllüler takımından Berna oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...