Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2015 15:50

Sosa: 'Vodafone Arena'da oynadığımı düşünmek muhteşem'

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Jose Sosa, 'Vodafone Arena’da kendimi futbol oynarken düşünüyorum da; muhteşem. Bence harika olacak' dedi.

Sosa: 'Vodafone Arena'da oynadığımı düşünmek muhteşem'
Jose Sosa, vodofon arena,

Beşiktaşlı yıldız oyuncu Jose Ernesto Sosa, Beşiktaş Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. Arjantinli yıldız, Beşiktaş'ın devamlı daha iyiye gittiğini belirterek, "Tesisler olsun, stadımız olsun, kulübün yapısı ve profesyonelliği olsun; her şey daha iyiye gidiyor, bu gözlemlenebilir bir durum. Antreman sahamız ve binalar tamamen yenilendi, Vodafone Arena bitmek üzere. Beşiktaş’ın kendi gerçek sahasında oynayacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Arjantin’de kendi evimizde oynarken yaşadığım heyecanın benzerini yaşayacağımı düşünüyorum. Ben zaten maç esnasında adrenalin seviyesi en üst noktaya çıkabilen futbolculardanım. Maç esnasında daha ciddi gözükmemin sebebi bu. Konsantrasyon had safhadadır benim için. Vodafone Arena’da kendimi futbol oynarken düşünüyorum da; muhteşem. Bence harika olacak” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...