Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Temmuz 2015 21:58

Şota, 'Bana 25 sene sabredin'

Trabzonspor'da teknik direktörü Shota Arveladze, basın toplantısı düzenledi.

Şota, 'Bana 25 sene sabredin'
şota,

Takımın çalışma isteğinden memnun olduğunu belirten Gürcü teknik adam, "Var olduğum bir yere uzun bir aradan sonra geri döndüm ve aynı duyguları hissediyorum. Hayatıma öyle başladım ve öyle devam ediyorum. Yavaş yavaş oyuncularımız geliyor. Milli oyuncularımız var onlar biraz fazla izin aldılar. Gerisi şu an iyi gidiyor. Antrenmanlarda herkes istekli. Ama tabii ki daha işin başındayız. İyi hazırlık yapacağız. İlk maça iyi hazırlanmak gerekiyor." diye konuştu.

Shota Arveladze, kendisine sevgi gösteren tüm taraftarlara teşekkür ederken, Trabzonspor'un büyük bir camia ve büyük bir takım olduğunu da belirterek, "Büyük takımda büyük hedefler olur, bu büyük hedefler de var." dedi.

Ligde şampiyonluk yarışında son haftalara kadar devam etmek istediklerini de belirten Shota Arveladze, "Hem geçen sene hem de daha önceki senelerde Türkiye'de Avrupa kupalarında başarılı takım var ise o takımlardan biri de Trabzonspor'dur diyebiliriz. İnanılmaz maçlar var, kesinlikle şampiyonluk yarışının içinde de en son haftaya kadar olmamız gerek çünkü bu bütün camia için çok önemli." diye konuştu.

Trabzonspor'un genel durumu ve yapısı konusunda da açıklamalarda bulunan Shota Arveladze, "Şunu belirtelim takımda herkes kaliteli. Şuanda Hollanda kampında her şey yolunda gidiyor. Şuanda çok futbolcu var. Bu futbolculardan kaç tanesi kalacak onu kamp sonunda değerlendireceğiz. Takıma yeni 2-3 tane oyuncu alarak güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Büyük takımda büyük hedefler var. Her hocanın işi ve hedefi değişik olduğundan, iyi gidişi de olabilir kötü gidişi de olabilir. Trabzonspor'da 6 hocanın gönderilmesinde mutlaka bir sebep vardır. Benim bu konuda bir korkum yok. Trabzonspor gibi bir camiada görev yapmak zor, ben de zor işleri seven bir insanım. Aslında ben 25 yıl önce Trabzonspor ile anlaşma yapmıştım." dedi.

''YALAN SÖYLEMEYE HAYAL SATMAYA GELMEDİ''

Bir gazetecinin kendisinin bir röportajında, 'çalıştırmak istemediğin takım hangisi sorusuna Trabzonspor cevabı vermiştiniz? Ne değişti de fikriniz değişti veya o da bir kontra mıydı?' sorusuna Shota, "Ben böyle bir şey demedim. En son gideceğim yer Trabzonspor'dur. Çünkü çok sevdiğim bir yerdir, çok saygılı bir yerdir. Keşke istediğini bu kadar kolay söyleyen olsa. Ben çok mutluyum ki bugün 42 yaşındayım. Ferguson gibi bir 25 yıl daha çalışırım. Futbol kariyerimi burada bırakayım. Ama böyle bir lüks yok." diye cevap verdi.

Shota Arveladze camiaya da seslenirken, "Bana 25 sene sabredin, Alex Ferguson gibi takımı çalıştırayım. Son takımım burası olsun. Burada bırakayım. Yalan söylemeye hayal satmaya gelmedim. Trabzonspor, hücum oynayacak, çok fazla gol atmaya çalışacak, herkesi zorlayacağız. Her yerden bir numara olarak çıkmaya çalışacağız." diye konuştu.

HEM LİG VE HEM DE AVRUPA'DA İDDİALI OLMAYI ARZULUYORUZ

Trabzonspor'un hedefinin büyük olduğuna dikkat çeken Shota, "Hem ligde hem de Avrupa'da iddialı olmak istiyoruz. Futbolcularıma her daim her antrenman ve her maça mutlu gelin mutlu kalın ve mutlu gidin diyorum. Takımın güçlenmesi kulübün yapacağı her transfere saygı göstermek zorundayım ve gösteriyorum. Takım olarak her maçta hücum oynayacak çok fazla gol atmaya çalışacak bir takım oluşturacağım. Takıma yeni bir forvet arıyoruz. Biran önce almayı arzuluyoruz. Çok da beklemeye vaktimiz yok. Çok kaliteli bir oyuncu arıyoruz. Bu konuda Trabzonspor camiası biraz sabırlı olsun." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...