Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ağustos 2014 13:34

Spor Toto Süper Lig heyecanı başlıyor!

Süper Lig'in 2014-2015 sezonu Cuma günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Spor Toto Süper Lig heyecanı başlıyor!
spor toto süper lig,2014 2015 sezonu,ilk haft6a maçları,

Son şampiyon Fenerbahçe, TFF Süper Kupa Finali'nde ezeli rakibi Galatasaray’ı penaltılarda yenerek yeni sezona kupa ile başladı.2014-2015 sezonu Spor Toto Süper Lig heyecanı hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor. 19’ar şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 4. yıldızı takmak için birbirleri ile yarışacağı sezonda, Beşiktaş ise yeni stadında şampiyonluk yaşamak istiyor.

FENERBAHÇE - KARDEMİR KARABÜKSPOR

2013-2014 sezonun şampiyonu Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor ile kendi evinde karşılaşacak. 19 şampiyonluğu bulunan sarı-lacivertli ekip bu sene de şampiyon olarak 4. yıldızı takmak istiyor. Sezon başında teknik direktör Ersun Yanal’ın istifasının ardından, sarı-lacivertli yönetim yardımcı antrenör İsmail Kartal’ı teknik direktörlük koltuğuna getirdi. İsmail Kartal yönetimdeki Fenerbahçe, Süper Kupa'da ezeli rakibi Galatasaray’ı penaltılarda yenerek kupayı müzesine götürdü. Böylece Kartal, sarı-lacivertli kulübün başında ilk kupasını kazanmış oldu. Tolunay Kafkas yönetimindeki Kardemir Karabükspor ise UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı başarılı sonuçların morali ile sahaya çıkacak.

BURSASPOR - GALATASARAY

Spor Toto Süper Lig’e her iki takım da teknik direktör değişikliği ile başladı. Galatasaray yönetimi Roberto Mancini ile sözleşmelerini karşılıklı olarak feshederken, teknik direktörlük koltuğuna ise başka bir İtalyan Cesare Prandelli'yi getirdi. Bursaspor ise Şenol Güneş’i teknik patron yaptı. Güneş yönetimindeki timsahlar, UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda Gürcistan'ın Chikhura Sachkhere takımı ile rövanş maçının golsüz berabere bitmesinin ardından penaltılarda 4-1 kaybederek kupaya veda etti. TFF Süper Kupa Finali'nde ezeli rakibi Fenerbahçe’ye penaltılarda mağlup olan Galatasaray, lige galibiyet ile başlayarak sezon sonunda 4. yıldızı takmak istiyor.

BALIKESİRSPOR - AKHİSAR BELEDİYESPOR

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Balıkesirspor, bu hafta kendi evinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Akhisar Belediyespor, deplasmanda galip gelmek isterken, Balıkesirspor ise lige kendi evinde galibiyet ile başlamak istiyor.

ÇAYKUR RİZESPOR - GENÇLERBİRLİĞİ

Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçından galip gelmek istiyor. Mehmet Özdilek, geçen sezon yönettiği Ankara temsilcisine karşı ilk sınavını verecek. Mehmet Özdilek’in ayrılmasından sonra takımın başına geçen Mustafa Kaplan ise iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

ESKİŞEHİRSPOR - TORKU KONYASPOR

Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Eskişehirspor ise ligin ilk haftasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak. Geçen sene Sağlam’ın öğrencileri sezonu 12. sırada bitirmişlerdi. Mesut Bakkal yönetimindeki Torku Konyaspor ise ligin ilk haftasında deplasmanda galip gelerek geçen sezonki deplasman fobisini yenmek istiyor.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR - KASIMPAŞA

Yeni sezona isim değişikliği ile başlayan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, yeni stadı ve yeni takımı ile ilk galibiyeti almak istiyor. Hafta sonu Kasımpaşa ile karşılaşacak olan İstanbul Başakşehir, yine ligin renkli takımlarından olmak istiyor. Gürcü teknik direktör Şota Arveladze yönetimindeki Kasımpaşa ise geçen sene gidemediği Avrupa kupalarına bu sene gitmek istiyor.

MERSİN İDMANYURDU - BEŞİKTAŞ

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Mersin İdmanyurdu hafta sonu kendi evinde Beşiktaş ile karşılaşacak. Rıza Çalımbay yönetimindeki Mersin İdmanyurdu kendi evinde seyircilerine galibiyet hediye etmek istiyor. Beşiktaş ise bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkıyor. Siyah-beyazlı kulüp bu sene tamamlanması beklenen stadında şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefliyor.

KAYSERİ ERCİYESPOR - TRABZONSPOR

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Kayseri Erciyespor, kendi evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Her iki takım da yeni sezon öncesi teknik direktör değişikliğine gitti. Kayseri Erciyespor Hikmet Karaman’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Bülent Korkmaz’ı getirirken, Karadeniz ekibi Trabzonspor ise Vahid Halilhodzic ile anlaştı. Bordo-mavili ekip geçen sene deplasmanda aldığı kötü sonuçları bu sene almak istemiyor.

SİVASSPOR - GAZİANTEPSPOR

Teknik direktör Roberto Carlos yönetimindeki Sivasspor, geçen sene aldığı başarılı sonuçların ardından Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanmıştı. Ama UEFA’dan aldığı 1 sene Avrupa kupalarından men cezası nedeniyle bu hayali suya düştü. Carlos yönetimindeki Yiğidolar, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Gaziantepspor’u yenerek geçen sene aldığı başarıları devam ettirmek istiyor. Teknik direktör Okan Buruk ile anlaşan Gaziantepspor ise yeni sezonda geçen sene yaşadığı düşme korkusunu yaşamamak istiyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...