Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 May 2016 17:57 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:31

Süleyman Yeşil oğlunun güreşini izlerken kalp krizi geçirdi

Kırkpınar başpehlivanlarından Mehmet Yeşil Yeşil'in babası Süleyman Yeşil, Antalya'nın Kumluca ilçesindeki yağlı güreşlerde oğlunun müsabakasını izlerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Süleyman Yeşil oğlunun güreşini izlerken kalp krizi geçirdi
süleyman yeşil,

Kumluca Belediyesi tarafında bu yıl 17'ncisi düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında, Karatepe Stadında yağlı güreş müsabakaları gerçekleştirildi.
2009 ve 2010 yıllarında Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanan Mehmet Yeşil Yeşil, ilk turda Ekrem Yavuz ile güreşti. Bu sırada tribünlerde oğlunu izleyen Süleyman Yeşil (60) fenalaştı.
Kalp krizi geçirdiği belirlenen Yeşil, 112 Acil Servis ekiplerince Kumluca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Süleyman Yeşil, burada yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Babasının fenalaştığını öğrenen başpehlivan Yeşil, er meydanını bırakarak hastaneye geldi. Babasının öldüğünü öğrenen başpehlivan, bir süre göz yaşı döktü. Fenalaşan Mehmet Yeşil Yeşil'i arkadaşları ve yakınları teskin etmeye çalıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...