Tgrt Haber
04 Ekim 2018 12:10

Süleymanoğlu'nun babalık davasında karar çıktı

Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğunu iddia eden Japon Sekai Mori'nin açtığı babalık davasında karar çıktı. Sekai'nin Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğu resmileşti.

Süleymanoğlu'nun babalık davasında karar çıktı
Naim Süleymanoğlu

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğunu iddia eden Japon Sekai Mori'nin açtığı babalık davası karara bağlandı. Mahkeme davanın kabulüne karar verdi.

MAHKEME KIZI OLDUĞUNA KARAR VERDİ

Büyükçekmece 4. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada taraf avukatları katıldı. Saat 11.30'da başlayan ve 10 dakika süren davaya bakan hakim, Adli Tıp Kurumu raporunun mahkemeye ulaştığını açıkladı. Rapora göre, Sekai Mori'nin DNA eşleşmesine göre yüzde 99.99 ihtimalle Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğunun tespit edildiği kaydedildi. Mahkeme babalık davasının kabulüne karar verdi.

NAİM SÜLEYMANOĞLU'NUN ÜÇ ÇOCUĞU DAHA VAR

Sekai Mori dışında, Süleymanoğlu'ndan geriye ikisi İstanbul'da biri Ankara'da yaşayan üç çocuğu daha bulunuyor. Adının açıklanmasını istemeyen kaynak "ATK raporunun bu sonucuna göre, Süleymanoğlu, üç ayrı kadından 4 çocuk sahibi. Süleymanoğlu'nun hiçbir kadın ile resmi nikâhı bulunmuyor" şeklinde konuştu.

MİRASTAN PAY ALACAK

Raporun, mahkeme dosyasına girmesi ile birlikte Mori de geçen yıl ölen Süleymanoğlu'ndan kalan mirasından pay alacak. Konuya yakın adli bir kaynak, "Raporda çıkan sonuca göre Mori, Süleymanoğlu'nun kızı. Adli tıp raporunun, dava dosyasına girmesi ile birlikte Mori de yasal mirasçı vasfını almış olacak. İkinci aşamada ise mirasın paylaşımına geçilecek" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...