Tgrt Haber
04 Ekim 2022 18:21 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 19:18

Süper Lig'de 7 kulüp PFDK'ya sevk edildi

Süper Lig'in 8. haftasındaki maçların tamamlanmasının ardından, aralarında Beşiktaş ve Trabzonspor'un da olduğu 7 kulüp Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi.

Süper Lig'de 7 kulüp PFDK'ya sevk edildi
PFDK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'de yer alan 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada; Beşiktaş, Trabzonspor, Yukatel Kayserispor, MKE Ankaragücü, Adana Demirspor, Arabam.com Konyaspor ve VavaCars Fatih Karagümrük'ün çeşitli nedenlerle kurula gönderildiği bildirildi.

Bitexen Giresunspor futbolcusu Sergio Antonio Da Luz Junior, Trabzonspor Kulübü görevlisi Hayati Erol ile MKE Ankaragücü masörü Kemal Şenaydın'ın da PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

DERBİ OLAYLI GEÇTİ

Pazar günü Dolmabahçe'de oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde siyah beyazlı taraftarların sahaya yabancı madde atması ve küfürlü tezahüratta bulunması sebebiyle Beşiktaş da PFK'D'ya sevk edildi.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...