Tgrt Haber
02 Eylül 2015 20:58

Taraftardan Dursun Özbek'e 'istifa' çağrısı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimden memnun olmayan taraftarlar, Twitter'da #Dursun Özbekİstifa hashtag'i başlattı.

Taraftardan Dursun Özbek'e 'istifa' çağrısı
dursun özbek,

Galatasaraylı taraftarlar, Kevin Grosskreutz transferinde yaşanan gelişmeler ve yönetimin genel anlamda yürüttüğü transfer politikasını eleştirerek sosyal medyada, özellikle Twitter'da yoğun eleştiriler yöneltti. 23 Mayıs'ta rakipleri Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan'ı rekor farkla geride bırakarak 2800 oy alarak Galatasaray Spor Kulübü'nün 36. başkanı seçilen Dursun Özbek, göreve geldiği ilk günlerden itibaren sponsor çalışmalarını en kısa süre içerisinde bitireceklerini ve transfer çalışmalarını da Finansal Fair Play çerçevesinde yürüteceklerini açıklamıştı.

GROSSKREUTZ TRANSFERİ BARDAĞI TAŞIRDI
Galatasaray, yaz transfer döneminin son günü Borussia Dortmund'dan Kevin Grosskreutz'u renklerine bağlamış, 3 senelik sözleşme imzalamıştı. Ancak FIFA, Alman yıldızın lisans işlemlerindeki gecikme ve Galatasaray'dan gönderilen evrakların imzasız ve boş olması sebebiyle transferi onaylamadı. Akşam saatlerinde gelen bu haberle sarsılan sarı kırmızılı taraftarlar, Dursun Özbek ve yönetime ateş püskürdü ve istifaya çağırdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...