Tgrt Haber
05 Şubat 2016 19:29

Taraftarlardan Van Persie tepkisi

Fenerbahçeli taraftarlar Robin van Persie'nin Antalyaspor mücadelesinde yedek kalmasını sosyal medyadan eleştirdi. Özellikle bir taraftarın "Van Persie küsecek diye korkuyorum" mesajı Vitor Pereira'ya tepkilerin ne düzeyde olduğunu gösterir nitelikteydi.

Taraftarlardan Van Persie tepkisi
van persie,

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı Lacivertliler'in Portekizli teknik adamı Vitor Pereira, bu mücadelede hücum hattında Hollandalı golcü futbolcu Van Persie yerine Fernandao'ya şans verdi.

İlk 11'lerin açıklanmasından sonra sosyal medyada Van Persie tepkileri dolaşmaya başladı. Fenerbahçeli taraftarlar Twitter'dan tepkilerini dile getirirken Hollandalı yıldız futbolcunun sahada olması gerektiğini savundu.

Van Persie ilk 11'de başlamak istiyor

Geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle yedekte başlayan Hollandalı futbolcu bu sezon da sık sık  ilk 11'de başlamamaktan dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti.

Pereira'ya tepki!

Sosyal medyada kullanıcılar Vitor Pereira'ya tepki gösterirken "Öldürmeyen Allah bize van Persie nin yedek kalmasını izletiyor", "Van Persie yok Fernandao var. Resmen taraftar öldüren ilk 11", "Van Persie küsecek diye korkuyorum artık yeter", "Robin Van Persie yedek kalmaya hak etmiyor Vitor", "Van persie bu takımda nasıl yedek kalır ? Adamın Avrupa'da Fenerbahçe'den daha fazla golü var. Gözünü seveyim yapma Pereira !", "Yıllarca para verdik diye Kezman'ı, Guiza'yı izledik, kahrolduk. Robin Van Persie'yi aldık bu sefer izleyemiyoruz diye kahroluyoruz.", " Van Persie'nin 11 başlaması için formda olması gerekmez. Forma adaletinden de bahsedilemez. Bi takımda van Persie varsa van Persie başlar.", "Hayatta iki şeyi anlamıyorum birincisi matematiği, ikincisi de Van Persie'nin neden yedek olduğu??" mesajlarını paylaştılar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...