Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2015 21:27

Telles, 'Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik'

Galatasaray'ın Brezilyalı sol beki Alex Telles, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.

Telles, 'Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik'
telles,

 Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın Brezilyalı sol beki Alex Telles, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.
 
Şampiyonluk duygusunun çok özel olduğunun altını çizen Telles, "Türkiye'ye geldiğimde taraftarlar ve kulüp beni oldukça iyi karşıladı. Sahada ne olursa olsun hep güzel tepkiler aldım. Bugün de şampiyon olduk. Hem de ligde nefes nefese geçen yarış sonrası ezeli rakiplerimizin önünde şampiyon olduk. Kulübümüz ve taraftarımız bunu sonuna kadar hak etti." sözlerini kullandı.
 
"Şampiyonlar Ligi bir profesyonel oyuncunun sürekli hayalini kurduğu bir sahne. Galatasaray'a geldiğimden bu yana iki kulvarda mücadele ettik. Bu şampiyonluk bizi yeniden Şampiyonlar Ligi'ne taşıyacak. Devler Ligi kupası kulübün bir hayali. Biz de bu hayali gerçekleştirerek Avrupa'yı fethetmek istiyoruz." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...