Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2015 03:59

TFF Başkanı Demirören, 'Tarih yazdılar'

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, EURO 2016'ya direkt katılma hakkı kazanan A Milli Takım'ın başarısının Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

TFF Başkanı Demirören, 'Tarih yazdılar'
demirören, milli takım

Türkiye'nin İzlanda'yı 1-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Demirören, şunları söyledi;

"Üzücü olaylar sonrası halkımızın, şehit ailelerinin, şehit çocuklarının yüzünün gülmesi gerekiyordu. Hocamız ve futbolcularımız bunu sağladı. Bu galibiyet tüm halkımıza, ülkemize hayırlı olsun."

Son anlarda yaşanan heyecanla ilgili ise Demirören, "Hepimiz çok heyecanlandık. Bu heyecanı oyuncularımız yaşadı, yaşattı. Onlara teşekkür ediyorum, tarih yazdılar" dedi.

Yıldırım Demirören, eleme maçları sürecinde kendisi ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hakkında yapılan eleştirilerle ilgili bir soruya ise şu cevabı verdi:

"Yönetimimiz ne yaptığını biliyor. Hocamız, futbolcularımız ne yaptığını biliyor ama tek derdimiz sabır, sabır ve sabır. Biz ve hocamız sabır gösterdik, bunun sonucunda da futbolcularımız bu başarıya imza attılar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...