Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Nisan 2015 19:33

Trabzon'da ilk finalist belli oldu

FIBA EuroChallenge Kupası Final-Four organizasyonu yarı final ilk maçında Fransa'nın JSF Nanterre takımı, Almanya'nın Fraport Skyliners takımını 84-79 yenerek finale yükselen ilk ekip olmaya hak kazandı.

Trabzon'da ilk finalist belli oldu
FIBA EuroChallenge Kupası Final-Four, JSF Nanterre, Fraport Skyliners,

Trabzonspor Medical Park'ın ev sahipliğinde Trabzon Hayri Gür Spor Salonu'nda düzenlenen FIBA EuroChallenge Kupası Final-Four organizasyonunun yarı final ilk maçında Fransa'nın JSF Nanterre takımı Alman ekibi Fraport Skyliners ile karşılaştı. Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Fransız temsilcisi, 4. periyodun başında zorlansa da karşılaşmadan galip ayrılarak Pazar günkü finale çıkan ilk takım oldu. Maçı FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel de izledi. Karşılaşmanın ardından ünlü sanatçı Yusuf Güney, mini bir konser verdi. Günün ikinci yarı final maçında saat 19.00'da Trabzonspor Medical Park, Romanya'nın Energia takımıyla karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...