Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2015 06:33

Trabzon'dan beraate itiraz

Bordo-mavili kulübün avukatları, süre tutum dilekçesini 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sundu

Trabzon'dan beraate itiraz
trabzonspor, şike davası

Trabzonspor Kulübü'nün avukatları, futbolda şike davasında aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 36 sanıkla ilgili verilen beraat kararının ardından mahkemeye başvurarak beraat kararına itiraz etmek için süre tutum dilekçesini İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sundu. Dilekçede, mahkeme heyetinin davaya ilişkin gerekçeli kararının açıklamasının ardından beraat kararına itiraz edileceği kaydedildi. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, kararın gerekçesini önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuracak. 

Öğlen gol attı, akşam gönderildi
Trabzonspor, dün öğle saatlerinde oynadığı hazırlık maçında 1461 Trabzon'la 2-2 berabere kaldı... Mücadelede bir gol atan ve hırslı oyunu ile dikkat çeken Bourceanu ile akşam saatlerinde yolların ayrılması ise şaşırttı. Rumen oyuncuya fesih bedeli olarak 420 bin Euro ödeneceği açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...