Tgrt Haber
10 Eylül 2017 19:07

Trabzonspor 3 puanı 3 golle aldı

Trabzon'un gençleri yıldızlaştı, Karadeniz Fırtınası geriye düştüğü maçı çevirmeyi başardı. 4. hafta mücadelesinden Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Trabzonspor 3 puanı 3 golle aldı
trabzonspor,gençlerbirliği

Bordo mavililerin transferin son gününde kadrosuna kattığı Arjantinli futbolcusu Jose Sosa'nın ilk 11'de yer aldığı Medical Park Stadı'nda oynanan karşılaşmada, ilk gol konuk ekip Gençlerbirliği'nden geldi.  
 
6. dakikada Ahmet İlhan'ın attığı gol kırmızı siyahlılar Trabzon deplasmanında 1-0 öne geçti. İlk yarıda bu skorla sona erdi.
 
İkinci yarıda Trabzonspor'da Uğur Demirok'un yerine UEFA'nın 'Türk Messi' olarak olarak adlandırdığı 18 yaşındaki Abdülkadir Ömür oyuna girdi. genç futbolcu oyuna girdikten 7 dakika sonra yaptığı asistle maça damga vurdu. 53. dakikada Abdülkadir'in pasında Olcay Şahan skora dengeyi getirdi.
 
Bu dakikadan sonra galibiyet için ataklarını daha da sıklaştırırken, bu kez 80. dakikada ilk golün sahibi Olcay Şahan'ın yerine oyuna dahil olan Hugo Rodallega, bordo mavilileri öne geçiren golü kaydetti.
 Bir başka oyuna sonradan dahil olan oyuncu Onazi 90. dakikada kaleciyi de çalımlayarak Gençlerbirliği filelerini havalandırdı. Karşılaşma da Trabzonspor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 7'ye yükseltirken, Gençlerbirliği 1 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...