Tgrt Haber
03 Mart 2016 19:03

Trabzonspor yöneticisine 45 gün hak mahrumiyeti

PFDK, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral'a, 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

Trabzonspor yöneticisine 45 gün hak mahrumiyeti
tff, trabzonspor,

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral'a, 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Saral'a, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı hak mahrumiyetinin yanı sıra 30 bin lira para cezası uygulandığı belirtildi.

Fenerbahçe'ye para ve bilet bloke cezası

PFDK, Beşiktaş derbisindeki ihlalleri gerekçesiyle Fenerbahçe'ye toplam 115 bin lira para cezası ile kale arkası tribünlere, elektronik kart bloke cezaları uyguladı.

Sarı-lacivertli ekibe, kale arkası Migros ile okul açık tribünlerinde yapılan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 100 bin lira para cezası verilip, bu tribünlerde yer alan taraftarların, elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesi kararı alındığı vurgulandı.

Fenerbahçe'nin ayrıca, yayıncı kuruluşun müsabakadan önce soyunma odasından görüntü almasının sağlanmamasından dolayı da 15 bin lira ceza ödeyeceği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...