Tgrt Haber
21 Temmuz 2017 00:45

Tudor: İstifa etsem hoşunuza gider

Galatasaray'ın Avrupa'ya veda etmesinin ardından teknik direktör Igor Tudor açıklamalarda bulundu.

Tudor: İstifa etsem hoşunuza gider
tudor,galatasaray

İlk maçı deplasmanda 2-0 kaybeden Galatasaray, Östersunds ile sahasında 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya erken veda dedi. Maç sonrası Tudor açıklamalarda bulundu.

İşte Tudor'un açıklamalar:

'Çok özür diliyorum, çok üzgün olduğumu belirtiyorum. Futbolcularım da inanılmaz üzgünler, belki kulağa hoş gelmeyebilir ama, futbolcularım sahada her şeyi yaptılar. Futbolcularım ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Yarım saat konuşabilirim ama, hep bahane gibi gelecektir. 1,5-2 ay sonra bu maç oynansa, kesinlikle farklı olurdu. Geri geleceğiz. Yeni bir takım yapıyoruz. Aramıza yeni arkadaşlar katılacak. Bu sene bizim için mükemmel geçecek.İstifa etsem hoşunuza gider herhalde. Ben de taraftarın yerinde olsam, aynı tepkiyi gösterirdim. Bir hoca olarak elimden geleni yapmaya, en iyi kadroyu çıkarmaya çalıştım. Ne olursa olsun, taraftar tepkisinde haklı. Maçtan sonra futbolculara söylediğim bir şey var; 'Elinizden geleni yaptınız, buradan çıkarken kafanızı kaldırın dedim' ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...