Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2016 20:46

Türkiye Karadağ ile oynadığı hazırlık maçını kazandı

Türkiye 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Karadağ ile oynadığı maçı 1-0 kazandı.​

Türkiye Karadağ ile oynadığı hazırlık maçını kazandı
Türkiye Karadağ maçı,türkiye,karadağ,a milli takım,canlı,

Ay-Yıldızlılar, Antalya Stadyumu'nda oynanan ve Alman hakem Daniel Siebert'in düdük çaldığı maçı 90+4. dakikada Mehmet Topal'ın attğı golle 1-0 kazandı.

Karşılaşmaya Volkan, Mehmet, Caner, Ahmet Çalık, Şener, Arda, Oğuzhan, Ozan, Volkan Şen, Hakan ve Cenk Tosun 11'iyle başlayan takımımız, ilk 45 dakikada gol pozisyonu üretmekte zorlandı.

Takımımız, Fransa öncesi son hazırlık sınavını 5 Haziran'da Slovenya'ya karşı verecek.

TERİM'DEN 3 DEĞİŞİKLİK

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında yapılan Karadağ karşılaşmasının ilk 11'inde İngiltere müsabakasının ilk 11'ine göre 3 değişiklik yaptı.

Fatih Terim, deplasmanda oynanan İngiltere maçının ilk 11'inde yer alan Selçuk İnan, Hakan Kadir Balta ve Gökhan Gönül'ün yerine Karadağ mücadelesinde kaptan Arda Turan, genç oyuncu Ahmet Yılmaz Çalık ve Şener Özbayraklı'ya yer verdi.

Kalça ve diz bölgesinde sakatlığı bulunan Gökhan Gönül, maç kadrosuna alınmazken, Hakan Kadir Balta ile Selçuk İnan yedek kulübesinde oturdu.

A Milli Takım, Karadağ müsabakasına Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmet Yılmaz Çalık, Mehmet Topal, Caner Erkin, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan ve Cenk Tosun ilk 11'i ile başladı.

İNGİLTERE MAÇININ 4. HAKEMİ YÖNETTİ

Türkiye-Karadağ maçını Almanya Futbol Federasyonundan Daniel Siebert yönetti.

Siebert, EURO 2016 hazırlıkları kapsamında 22 Mayıs'ta deplasmanda İngiltere ile yapılan ve A Milli Takım'ın 2-1 kaybettiği maçın da 4. hakemliğini yapmıştı.

Alman hakem, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in ilk goldeki ofsaytı göstermek için cep telefonu vermesiyle gündeme gelmişti.

KARADAĞ'DA KASCELAN JÜBİLE YAPTI

Karadağ Milli Takımı'nın deneyimli orta saha oyuncusu Mladen Kascelan A Milli Takım kariyerini Türkiye karşılaşmasıyla sonlandırdı.

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Kascelan, yerini 12. dakikada Aleksandar Scekic'e bıraktı. Kascelan, sahayı takım arkadaşlarının ve taraftarların alkışları eşliğinde terk etti.

EMRE MOR GÖZ DOLDURDU

İkinci yarıda hamleler yapan Fatih Terim, İsmail Köybaşı, Nuri Şahin, Alper Potuk, Yunus Mallı, Burak Yılmaz ve Emre Mor'u sahaya sürdü. İkinci yarıda da skor bulamayan takımımızda genç Emre Mor performansıyla göz doldurdu. Sakatlığını atlatan Burak Yılmaz da turnuva öncesi görücüye çıkmış oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...