Tgrt Haber
19 Temmuz 2018 10:41

Türkiye, Sutopu Şampiyonası'nda İspanya'ya 32-2 kaybetti

33. Avrupa Sutopu Şampiyonası kadınlar kategorisinde Türkiye, gruptaki üçüncü maçında İspanya’ya 32-2 yenildi. Erkekler kategorisinde ise Hırvatistan ile karşılaşan Türkiye, 23-2 mağlup oldu.

Türkiye, Sutopu Şampiyonası'nda İspanya'ya 32-2 kaybetti
su topu

33. Avrupa Sutopu Şampiyonası’nın kadınlar kategorisinde Türkiye, İspanya’ya 32-2 kaybetti.

İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen ve Türkiye’nin erkek ile kadın milli takımlarının yer aldığı organizasyonda dördüncü gün müsabakaları oynandı.

Kadınlarda üçüncü maçına çıkan Türkiye, ev sahibi İspanya’ya 32-2 yenildi ve B Grubu’nda son sırada yer aldı. Milli sporcular, grubun dördüncü maçında, 19 Temmuz Perşembe günü Almanya ile karşılaşacak.

ERKEKLERDE FARK 21 SAYI

Avrupa Sutopu Şampiyonasında Türkiye Erkek Milli Takımı, gruptaki 2. karşılaşmasında Hırvatistan'a 23-2 mağlup oldu.

33. Avrupa Sutopu Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye Erkek Milli Takımı, C grubundaki 2. maçında Hırvatistan'a 23-2 yenildi. İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen organizasyon, 5. gün müsabakalarıyla devam etti. Erkekler C grubundaki ilk maçında Yunanistan'a 27-1 yenilen Türkiye, Hırvatistan ile oynadığı 2. karşılaşmayı da 23-2 kaybetti.

SON MAÇ HOLLANDA'YLA

Ay-yıldızlılar, gruptaki son mücadelesinde, 20 Temmuz Cuma günü Hollanda ile karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...