Tgrt Haber
06 Ekim 2018 00:39

Ümit Özat Fenerbahçe'yle ilgili hayalini açıkladı

Ümit Özat, Fenerbahçe'de oynamış eski bir futbolcu olarak sarı-lacivertli ekibi çalıştımak istediğini ifade etti.

Ümit Özat Fenerbahçe'yle ilgili hayalini açıkladı
ümit özat,,fenerbahçe

Fenerbahçe'de uzun yıllar oynayan ve kaptanlık da yapan Ümit Özat, Cocu'yla yolları ayırmanın doğru olmadığını ifade ederken, sarı-lacirvertli takıma bir gün teknik adam olmak istediğini de ifade etti.

COCU GİDERSE YÖNETİM KENDİYLE ÇELİŞİR

Cocu gönderilirse, Fenerbahçe yönetiminin kendisiyle tezata düşeceğini söyleyen genç teknik adam, "Fenerbahçe'de her şey baştan aşağı yeni. Fenerbahçe yönetimi Cocu'nun geleceğiyle ilgili tasarrufta bulunursa bugüne kadar yapılan söylemlerle ilgili tamamen zıt bir tavır sergiler. Cocu'dan sonra kim gelirse gelsin, Fenerbahçe'nin hem şampiyon olacağını mı zannediyorsunuz? Ya da bu yarışa ortak mı olacağını sanıyorsunuz? 10-12 puan gibi bir fark varken, yeni teknik direktör bir öncekinden daha başarılı olmadı bugüne kadar. Fenerbahçe için bu yıl kaybolacaksa, Cocu ile kaybolmalı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'yle ilgili hayalini de açıklayan Ümit Özat, "Fenerbahçe teknik direktörlüğü için şu an bir beklentim yok ama hayalim var. Ekranlara çıkıp ben niye değilim demek teknik adama yakışan şeyler değil. Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a mal olmuş birinin hedefi tabii ki o kulüplerde çalışmaktır. Böyle bir beklentim yok tabii ki hayalim var." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...