Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Mart 2015 17:54

Ünal Aysal ve Yarsuvat dönemleri ibra edildi

Galatasaray Kulübü'nde, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat dönemleri mali ve idari açıdan ibra edildi.

Ünal Aysal ve Yarsuvat dönemleri ibra edildi
gs

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen kongrede, 2014 yılı için Ünal Aysal ile Duygun Yarsuvat'ın başkanlık dönemleri ayrı ayrı ibraya sunuldu. Üyeler, yılın ilk 10 aylık bölümünü kapsayan Aysal ve son 2 ayını kapsayan Yarsuvat dönemlerini hem mali hem de idari yönden ayrı ayrı ibra etti. Ünal Aysal döneminin ibra oylaması sırasında genel kurulun divan heyeti oldukça zorlandı. Olumlu ve olumsuz yönde oy kullananların sayılarının belirlenmesinde sıkıntı yaşanınca, salonun bir tarafına olumlu yönde oy kullanacakların, diğer tarafına ise olumsuz oy kullanacakların geçmesi istendi.

Daha sonra oylamayı kontrol eden divan başkanlığı, Aysal yönetiminin hem mali hem de idari yönden ibra edildiğini açıkladı.

Yarsuvat döneminin oylamasında ise büyük bir çoğunlukla olumlu oy kullanıldı ve sıkıntısız bir ibra süreci gerçekleşti.

Genel kurulda son oylama ise Denetleme Kurulu için yapıldı ve bundan da ibra çıktı. İbra oylamalarının ardından sırayla kürsüye gelen Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat, üyelere teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...