Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2016 17:48

Vitor Pereira anlaştı, kovulmayı bekliyor

Fenerbahçe'nin astronomik rakamlarla kurduğu yıldızlarla dolu kadroya rağmen hiç bir başarı elde edemeyen ve gönderilmesi özellikle son haftalarda sıkça dile getirilen Vitor Peirera'nın, Porto ile anlaştığı iddia edildi.

Vitor Pereira anlaştı, kovulmayı bekliyor
pereira,

Sezon başında beri Fenerbahçe'de gönderilmesi her zaman gündeme gelen ancak serbest kalma bedelinin külfeti yüzünden yeniden anlaşıldığı açıklanan Peirera'nın, Porto'yla anlaştığı iddia edildi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, gayrı resmi olarak Porto'yla anlaştı, Fenerbahçe'den kovularak 5 milyon Euro'yu almayı planlıyor.
Fenerbahçe'de Pereira'nın geleceğine dair fallar açılırken, perde arkasındaki akıl oyunlarının ayrıntıları ortaya çıktı. Buna göre Portekizli hoca daha önce görev yaptığı Porto ile yeni sezon için el sıkıştı. Ancak bu anlaşmayı resmiyete dökmüyor
5 MİLYON EURO'LUK TAZMİNAT
Çünkü istifa yerine Fenerbahçe'nin işine son vermesini, böylece 5 milyon Euro'luk (Yaklaşık 16.5 milyon TL) tazminat almayı planlıyor.
Ancak planlarını bozan, bu gelişmeden yönetimin de haberdar olması. Bu nedenle yönetim bir yandan alternatiflere bakıyor ama Pereira'yı göndermiyor, tam tersine, "2 yıl daha sözleşmesi var" mesajları veriyor. Satrançtaki yeni hamleler merak konusu...


Kaynak: Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...