Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2015 01:12

Webo hakeme saldırmaya çalıştı

Başakşehirspor-Fenerbahçe maçı sonrası koridorda gerilim zirve yaptı, Pierre Webo hakem Ali Palabıyık ve yardımcılarına saldırmaya çalıştı.

Webo hakeme saldırmaya çalıştı
webo, fenerbahçe, saldırı,

Fenerbahçeli 4 futbolcunun kırmızı kart gördüğü Başakşehirspor-Fenerbahçe maçı sonrasında koridorda büyük gerginlik yaşandı.Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçeli futbolcular maçın son bölümlerindeki kararlarından memnun olmayan hakem Ali Palabıyık ve yardımcılarına tepki gösterip soyunma odasına girdi. Ancak koridorda karmaşa yaşandı. Bu nedenle hakem Palabıyık ve yardımcıları yaklaşık 10 dakika saha ortasında bekledi.Pierre Webo'nun ise siniri geçmek bilmedi. Kamerunlu futbolcu, arkadaşlarınan aksine soyunma odasına gitmeyi Ali Palabıyık ve yardımcılarını bekledi. Palabıyık ve ekibi koridora yönlendiğinde ise Pierre Webo hakemlere vurmaya çalıştı. Bu esnada Fenerbahçe'nin idari görevlileri ve güvenlikler müdahale edip, tatsız bir olay yaşanmasını engelledi. Hakem Ali Palabıyık'ın yaşanan olayı raporuna yazdığı öğrenildi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...