Tgrt Haber
28 Mart 2015 17:32

Yarsuvat'tan Genel Kurul'da kritik açıklamalar

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Mali Genel Kurul'da açıklamalarda bulundu.

Yarsuvat'tan Genel Kurul'da kritik açıklamalar
yarsuvat,

Genel Kurul üyeleri tarafından Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı oldukça sert eleştirilere maruz kalan Yarsuvat, "Şahsıma yapılan en büyük eleştiri şike ile ilgili. Ben de Galatasaray da şike yapmadı. Duygun Yarsuvat da ne şike yapanı onayladı, ne de korudu. Benim tek söylediğim hukuki açıdan bu kişilerin yargılandığı mahkeme yanlıştır dedim. Ben hukukçuyum. Bu bildiğimi, inandığımızı her yerde söylerim. Ben derslerimde de bunu söylüyorum. Bunu şikeyi, şikecileri koruyora çevirmemeniz lazım. Fenerbahçeliler ile aramızdaki kan davasının bitirilmesi için savaşıyorum. Benim amacım seyircimiz oraya gidip maç seyretmesidir. Onun için kalktım gittim." dedi.
 
Metin Oktay'a hakaret ettiği iddia edilen Ahmet Çakar'a da cevap veren Yarsuvat, "Ahmet Çakar, Metin Oktay'a hakaret etmiş. Ben o programları seyretmiyorum. Ben o saatte uyuyorum. Mahmut Uslu, G.Saray Kasımpaşa maçında şike yapmış dedi. Ben de bu bir zırva, buna cevap verilmez dedim. Gökmen Özdenak bana 'dansöz gibi kıvırıyor' demiş. IQ'um yüksektir. Böyle sözlere, kişilere cevap vermemek gerek" sözleriyle kürsüden indi.

 Ünal Aysal ise şöyle konuştu;
 
"Galatasaray'ı marka değerinde Avrupa'nın 17. kulübü haline getirdik. 2011'de geldiğimde böyle bir şey konuşulmuyordu bile. Küçülerek hiçbir kulüp istikbalini bulamaz. Hisse senetlerinin değerinin düşmesinin nedeni 2010 yılında yapılan şirket birleşmesidir. Biz de hisse sattık. Bizimki hisse değerlerinin yüksek olduğu döneme denk geldi.
 
Gelirler arttığı sürece riskimiz düşüyor. Bütün rakamlar iyileşme gösteriyor. Arkadaşlarımızın dediği gibi "Biz öldük, bittik, batıyoruz!" gibi bir şey yok. Bilakis her şey açık ve net. Borç yönetmek çok zordur, parayı yönetmek kolaydır. Ben başkan olduğumda bir masa, bir boş kasa devraldım. 2011'de rakiplerimizin arkasında, ezik durumda, boynumuz bükük duruyorduk. Galatasaray'ı aldığımda kasada 5 kuruş yoktu. Gelir 1.5 Milyar $ oldu. Ben bu dönemde mal mı sattım? İlk 2 senede transfere 118 milyon euro, sonra 27.6 sonra 19.4 milyon euro ödendi"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...