Tgrt Haber
01 Aralık 2015 16:58

Yeni Malatyaspor'da moraller yerinde

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor'da moraller yerinde
yeni malatyaspor,

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan savunma oyuncusu  Sadık Çiftpınar, takımına faydalı olmaya çalıştığını ifade ederek, "Teknik  direktör İrfan Buz'un takımın başına geçmesiyle geride kalan 6 haftada pozitif  bir futbol ortaya koyuyoruz. Bunun karşılığında da 6 maçta 12 puan aldık. Son 3  karşılaşmada da galip galip gelerek 12. sıraya yükseldik. Liderle aramızda 6 puan  var ve bir anda hesaplar değişti. Şimdi hesaplar tam tersine döndü. Play-off ya  da liderlik şansımız olabilir. İnşallah galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz"  diye konuştu.
 
Sadık, Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'un kendisiyle  ilgilendiği yönündeki haberleri gazetelerden öğrendiğini dile getirdi.
 
Kendisine veya kulübüne bu yönde bir talep olmadığını vurgulayan Sadık  Çiftpınar, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Benim de öyle bir düşüncem yok. Şu anda aklım ve fikrim Yeni  Malatyaspor'da. Takımım için idmanlarda ve maçlarda elimden geleni yapmaya  çalışıyorum. Yeni Malatyaspor'dan çok memnunum. Burası da benden memnun kaldığı  sürece, kulübün menfaatleri doğrultusunda hiçbir şekilde ayrılmak istemiyorum."
 
Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran ise teknik  direktör İrfan Buz'un kendisine verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek  için çalıştığını söyledi.
 
Herkesin özverili bir şekilde mücadele ettiğine dikkati çeken İrfan,  takımda her şeyin yolunda gittiğini dile getirdi.
 
Devrenin bitimine 4 hafta kaldığını hatırlatan İrfan, "Önümüzde Adana  Demirspor maçı var. 3'te 3 yaptık ama o maçlar geride kaldı. İnşallah Adana  Demirspor maçını kazanırsak rakibimizin üzerine çıkıyoruz" şeklinde konuştu.
 
Antrenman
 
Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı  maçın hazırlıklarını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda,  yardımcı antrenör Zafer Hızarcı yönetiminde sürdürdü. İdmana ısınma  hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra koşu ve dar alanda pas çalışması  yaptı.
 
Antrenmana, milli takımda bulunan Nijeryalı Okechukwu Godson Azubuike  katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Kemal Cingirt ise takımdan ayrı çalıştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...