Tgrt Haber
24 Nisan 2017 16:24

Yönetim yalanlamadı! Fener'in yeni hocası...

Alman Sport-1 kanalı moderatörü Stutzky, Bayer Leverkusen'in geçen ay yollarını ayırdığı Roger Schmidt'in geçen hafta İstanbul'da Fenerbahçe ile masaya oturduğunu iddia etti.Kaynak: Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Roger Schmidt mi olacak?

Yönetim yalanlamadı! Fener'in yeni hocası...
Advocaat,Fenerbahçe,FEnerbahçe yeni hoca

Spor Toto Süper Lig’in 28.haftasında ezeli rakibi Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 mağlup eden ve 53 puana ulaşan Fenerbahçe’de yeni sezon için teknik direktör arayışları başladı. Gündeme gelen isimlerden bir tanesi de Roger Schmidt oldu. İşte detaylar..
 
Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen’den ayrıldıktan sonra boşta olan Alman çalıştırıcı Roger Schmidt’in ismi Fenerbahçe ile geçiyor. Fenerbahçe’nin şuanki teknik direktörü olan Dick Advocaat’ın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından Fenerbahçe’nin yeni hocasının kim olacağı merak ediliyordu.
Mircea Lucescu, Sergey Rebrov, Aykut Kocaman gibi isimlerle de ismi geçen Fenerbahçe’nin Alman teknik direktör Roger Schmidt ile görüştüğü belirtiliyor.
 
Alman basınına göre geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile görüştüğü ve İstanbul’da olduğu belirtilen Roger Schmidt için aynı zamanda Hollanda Milli Takımı için de iddialar sürüyor.
Yine yurt dışı basınına göre yapılan bu iddiada Roger Schmidt’in Wesley Sneijder ve Robin Van Persie’nin yeni hocası olacağı belirtiliyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...