Tgrt Haber
05 Şubat 2016 16:41 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Survivor Aylin Şallı kimdir mesleği ne, Survivor Aylin Şallı kaç yaşında

Aylin Şallı Survivor'a seçilen son isim oldu. Survivor Aylin Şallı'nın da güzellik ödülü var bir çok kadın yarışmacı gibi. Peki Survivor Aylin Şallı kimdir, Survivor Aylin Şallı nereli, Aylin Şallı kaç yaşında, işte detaylar...

Survivor Aylin Şallı kimdir mesleği ne, Survivor Aylin Şallı kaç yaşında
Survivor Aylin Şallı, Survivor Aylin Şallı kimdir, Survivor Aylin Şallı nereli, Survivor Aylin Şallı mesleği, Survivor Aylin Şallı kaç yaşında, survivor, survivor gönüllüler,

Aylin Şallı Survivor'a seçilen son isim oldu. Survivor Aylin Şallı'nın da güzellik ödülü var bir çok kadın yarışmacı gibi. Peki Survivor Aylin Şallı kimdir, Survivor Aylin Şallı nereli, Aylin Şallı kaç yaşında, işte detaylar... Survivor siz, bu yıl reyting rekorları kırması beklenen programı izlemeye hazır mısınız? Morgül, bu yarışmada birinci olursa kazanacağı parayı hangi hayır kurumuna bağışlayacak.Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler Kadrosu belli oldu. Aylin Şallı da 7 Şubat tarihinde başlayacak olan Survivor 2016 gönüllüler kadrosuna seçildi.

AYLİN ŞALLI KİMDİR

Aylin Şallı, 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. Akademi 35 Buçuk Sanat Evinde oyunculuk eğitimi aldı. 1,80 boyunda 58 kg. olan Aylin Şallı, 2015 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı. Finali Kıbrıs’ta 13 Eylül 2015 tarihinde yapılan 28. Best Model of Turkey yarışmasında Erkan Özerman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen finalde Yağmur Ayrık ve Yılmaz Kunt birinci seçildi. Sunuculuğunu Ece Gürsel ve Mehmet Ali Erbil’in üstlendiği yarışmada Hande Taşkın ve Ömer Samed Kurtulmuş ikinci, Aylin Şallı ve Berk Demir de üçüncü oldu. 7 Şubat 2016 tarihinde başlayacak olan “Survivor 2016” yarışmasına Aylin Şallı da gönüllüler takımında katılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...