Tgrt Haber
05 Şubat 2016 16:45 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Survivor Gizem Kerimoğlu kimdir elendi mi, Survivor Gizem Kerimoğlu mesleği biyografisi

Gizem Kerimoğlu Survivor yarışmasına katılan isimlerden oldu. Peki Survivor Gizem Kerimoğlu kimdir, Survivor Gizem Kerimoğlu nereli, Survivor Gizem Kerimoğlu mesleği ne işte Gizem Kerimoğlu ile ilgili tüm detaylar..

Survivor Gizem Kerimoğlu kimdir elendi mi, Survivor Gizem Kerimoğlu mesleği biyografisi
Survivor Gizem Kerimoğlu kimdir, Survivor Gizem Kerimoğlu nereli, Survivor Gizem Kerimoğlu mesleği, survivor gönüllüler,

Gizem Kerimoğlu Survivor yarışmasına katılan isimlerden oldu. Peki Survivor Gizem Kerimoğlu kimdir, Survivor Gizem Kerimoğlu nereli, Survivor Gizem Kerimoğlu mesleği ne işte Gizem Kerimoğlu ile ilgili tüm detaylar.. Ünlüler ve Gönüllüler belli oldu. Özellike Gönüllüler takımı çok iddialı görünüyor. Bir çok sporcunun yarıştığı Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan Gizem Kerimoğlu dikkatleri üzerine  çekiyor. Peki Gönüllüler kadrosunda yer alan Gizem Memiç kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor. İşte tüm merak edilenler Survivor Gizem biyografisi. Eski bir futbolcu olan Gizem Kerimoğlu aynı zamanda oyunculuk yapıyor. Uzun boyu formda fiziği ile dikkat çeken Kerimoğlu, bu sezon Survivor’da oldukça ilgi çekecek gibi görünüyor.

GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımında olan Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 yılında İstanbul, Fatih’te doğmuştur. 28 yaşında olan güzel yarışmacı Gizem’in bir erkek kardeşi vardır ve Gizem, Bulgar göçmeni bir ailenin ilk çocuğudur.

Deniz Erdem’den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 2015 yılı sonlarından beri de Akademi 35,5 Sanat Evi’nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaya devam etmektedir.

Gizem Kerimoğlu Boyu : 174

Gizem Kerimoğlu Kilosu : 58

Gizem Kerimoğlu Yaşı : 27

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...