Tgrt Haber
05 Şubat 2016 16:34 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Survivor Serkay Tütüncü kimdir nereli, Survivor Serkay Tütüncü kaç yaşında

Serkay Tütüncü Survivor 2016 kadrosuna katılan son isim oldu. Survivor Serkay Tütüncü kaçıncı olacak merak ediliyor. Peki Serkay Tütüncü kimdir, Serkay Tütüncü nereli, Serkay Tütüncü kaç yaşında işte detaylar...

Survivor Serkay Tütüncü kimdir nereli, Survivor Serkay Tütüncü kaç yaşında
Serkay Tütüncü kimdir, Serkay Tütüncü nereli, Serkay Tütüncü kaç yaşında, survivor, survivor 2016,

Survivor 2016 da yarışmacı olacak olan adaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı.Reyting rekortmeni olarak bilenen Acun Survivor 2016 için kollarını iyice sıvadı. .Bir isim daha Survivor yarışmasına dahil oldu. Son olarak Survivor'a katılan Serkay Tütüncü oldu.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Survivor 2016 yarışmasında gönüllüler takımında mücadele edecek Serkay Tütüncü  Survivor 2016 yarışmasında Gönüllüler takımda en iddalı adaylardan biridir. Özellikle Gönüllüler güçlü kadrosu ile yarışmaya bir hayli heyecan katcak gibi gözüküyor. Serkay Tütüncü amatör futbolcudur.7 Şubat 1991 izmir Tire doğumludur.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI

-İBRAHİM GİYDİRİR
-GİZEM MEMİÇ
-GİZEM KERİMOĞLU
-EFECAN DİANZENZA
-NİHAL CANDAN
-ZAFER METE
-DAMLA CAN
-SERKAN TÜTÜNCÜ
-AYLİN ŞALLI
-SEMİH ÖZTÜRK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...