Tgrt Haber
13 Nisan 2014 14:58

Nokia'dan iki yeni telefon daha geliyor

Lumia ailesi ile cep telefonu pazarında yavaş ama sağlam adımlarla yürüyen Nokia, Windows Phone'lu akıllı ceplerinin yanı sıra alt segment telefonlarına destek vermeyi de sürdürüyor.

Nokia'dan iki yeni telefon daha geliyor
nokia,lumia,yeni,telefon,lumia ailesi,

 Düşük bütçeli, "kısmi" akıllı özellikli, ancak bazı yönleriyle günümüz akıllı telefonlarına pabuç bırakmayacak olan iki yeni modelini tanıtan Nokia, bu ceplerini yakında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.Nokia 225 ve 225 Dual SIM olarak piyasaya çıkmaya hazırlanan iki yeni cep, özellikle uzun pil ömrüyle dikkat çekici. Günümüz akıllı telefonların bir günlük pil ömrüyle kıyaslandığında herkesi kıskandıracak olan 27 ve 36 günlük bekleme süreleriyle çekici görünen cepler, 2.8 inç ekran büyüklüğüne sahip. Kırmızı, sarı, yeşil, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulacak olan ceplerden 225 Dual SIM, adından da anlaşılabileceği gibi çift SIM kart desteği gösteriyor. Her iki telefon da Nokia'nın Xpress Browser'ına ve Facebook ile Twitter uygulamalarına sahip. Böylece internet ve sosyal medya deneyimi sunan cepler, arka yüzünde 2.0 megapiksel kamera taşıyor ve hafıza olarak da 32 GB'a kadar arttırılabilir microSD kart desteği sunuyor.Ve asıl bomba: Nokia 225'lerin 39 Euro civarı fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Yani telefonlar, 100 TL altında satılacak; tabi Türkiye'de durum ne olur, orasını bilemiyoruz...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...