Tgrt Haber
10 Şubat 2014 11:23

Flappy Bird'ü silmediyseniz cihazınız değer kazandı

Yapımcısı bu oyunu kaldırınca oyunun yüklü olduğu cihazlar değer kazandı.

Flappy Bird'ü silmediyseniz cihazınız değer kazandı
Flappy Bird,Flappy Bird cihaz,Flappy Bird'ü silmediyseniz,cihaz hediye,

Flappy Bird'ü hiç oynadınız mı? Peki, eğer oynadıysanız sinir krizi geçirdiniz mi? Belki evet, belki de hayır diyeceksiniz, ancak oyunu oynayan birçok kişinin sinirlerine hakim olamadığı gerçek. Belki de bu sinir bozucu durumda olsa gerek oyunun yapımcısı, günde 50 bin dolar civarında reklam geliri elde ettiği Flappy Bird'ü dün itibarıyla Google Play Store ve Apple AppStore'dan kaldıracağını duyurmuştu, akşam saatlerinde öyle de oldu. Eğer oyunu önceden yüklediyseniz zaten oynamaya devam edebilirsiniz, ancak yüklemediyseniz ve oynamak istiyorsanız durum biraz sıkıntılı. Ve bu durumu ilginç bir fırsatçılık örneğine çevirenler de var.
Ebay'de ufak bir aratma yaparsanız, bazı kullanıcıların iPhone ve iPad satışlarına başladığını göreceksiniz. İlginç olan ise, bu ürünlerin fiyatları. Aşağıdaki fotoğraftada göreceğiniz üzere bir satıcı, içinde Flappy Bird'ün kurulu olduğu 16GB'lık iPhone 5s'i 5 bin dolara satıyor. Anlayacağınız üzere, 2. el bir telefon bu, ama içinde oyun var. Ve bunun gibi birçok örnek daha bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...