Tgrt Haber
29 Ağustos 2014 16:09

Bir gün boyunca her şey yarı fiyatına!

30 Ağustos Cumartesi günü sabah saat 06:00'da kapılarını açacak olan Invicta Markantalya mağazasında sadece 1 gün için tüm ürünler %50 indirimli!

Bir gün boyunca her şey yarı fiyatına!

Invicta, 30 Ağustos Cumartesi günü Antalya'yı sallayacak dev bir kampanya ile  MarkAntalya AVM'de yeni mağazasını açıyor. Açılışa özel mağazada bulunan tüm ürünler sadece 1 gün için %50 indirimli! MarkAntalya AVM'de açılışı yapılacak Invicta mağazasını ziyaret eden Antalyalılar, Invicta'nın seçkin koleksiyonlarını yarı fiyatına satın alabilecekler! Birbirinden farklı ve göz alıcı ürünleri %50 indirimlerle sunmanın yanında, bu kampanyayı ilginç kılan bir şey daha var: Kampanya Invicta'nın MarkAntalya AVM'de açılışı yapılacak yeni mağazasında 30 Ağustos Cumartesi günü saat 06:00 itibarıyla başlayacak. Bu renkli kampanyada kendinize uygun bir saat bulabilmek için, sabahın erken saatlerinde MarkAntalya AVM'de gerçekleşecek bu görkemli açılışta hazır bulunmanızı tavsiye ederiz. Böyle fırsat kolay kolay gelmez, bizden söylemesi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...