Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ağustos 2014 17:59

İşte Sony'nin yeni akıllı saati

4 Eylül'de IFA'da tanıtılacak SmartWatch 3 cephesinden yeni bir görüntü geldi.

İşte Sony'nin yeni akıllı saati
Sony, Smartband talk, SmartWatch 3, Android Wear,

Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Xperia Z3 Tablet Compact ile yan yana görüntülenen Sony’nin yeni nesil akıllı saati SmartWatch 3’e ait yeni bir görüntü yayınlandı. Akıllı saatin yanında bir de Sony’nin IFA’da lense edeceği bir başka ürün olan SmartBand  Talk'a de yer veriliyor. SmartWatch 3’ün basın görüntüsünü yayınlayan 9to5Google sitesi akıllı saatin özelliklerine ilişkin bazı detaylar da aktarıyor. Akıllı saat kategorisinin tecrübeli isimlerinden Sony önceki nesil SmartWatch saatlerde kendi geliştirdiği yazılımı kullanırken, serinin yeni üyesi SmartWatch 3’te Android Wear işletim sistemine geçiş yapacak. Gear Neo 2’ye benzer bir tasarım sunan SmartWatch 3, IP58 sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklı bir yapı sergileyecek. Akıllı saatte 1.68-inç büyüklüğünde 320 x 320p çözünürlüklü ekran kullanılacak. Siyah ve beyaz renkleri satışa sunulacak SmartWatch 3 hakkındaki tüm detayları 4 Eylül’de düzenlenecek basın etkinliğinde göreceğiz.

Sony aynı etkinlikte ayrıca fitness takip cihazı SmartBand’ın yenilenmiş sürümünü duyuracak. Günlük fiziksel aktivitelerinizi ve uyku alışkanlıklarınızı izleyen SmartBand'ın yeni versiyonunda kullanıcıların akıllı telefon aracılığıyla sesli görüşmeler yapacağı bildiriliyor. Kavisli ekranın yer verildiği "SmartBand Talk" suya ve toza dayanıklı bir yapıda olacak. SmartBand Talk hakkında da yine daha fazla detayı 4 Eylül’de göreceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...