Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Eylül 2014 21:04

Dubai'de konsollar altın değerinde

Dubai önce giden zenginlikle beraber oyun dünyasını şaşırttı, PlayStation 4 altın kadar hem değerli hem de altına benzerliği ile büyük ilgi gördü, Dubai yaptığı değişiklikle şaşırttı.

Dubai'de konsollar altın değerinde
playstation 4,dubai,altın değerinde,

Dubai için birçok şey söylenebilir, ancak alçak gönüllü bir yer olduğunu söylemek zor. Özellikle konu teknoloji olduğu zaman hemen her türlü çılgınlığı yapabilen bölge, bir kez daha ezber bozmayı başardı.Bilindiği üzere Dubai'deki zenginlik üst seviyede; hal böyle olunca altın kullanılarak üretilen ürünlerin de haddi hesabı bulunmuyor. İşte bu altın çılgınlığından şimdi de PlayStation 4 ve Xbox One oyun konsolları nasibini aldı. Jumbo Electronic tarafından üretilen altın kaplama PS4 ve Xbox One'lar "Games 14" etkinliğinde satışa çıkmak üzere çokta hazırlanmış bulunuyor. Luxury Launches'den gelen habere göreyse, herhangi bir konsoldan satın almak isteyenlerin, 8300 sterlini (yaklaşık 30 bin TL)  gözden çıkarmaları gerekmekte.Bir diğer söylentiyse firmanın özel kasa tasarımını politik boyutlara taşıyacağı ve durmak bilmeyen tüketim çılgınlığı için ter döken göçmenleri temsil edecek, farklı kırmızı ve kan kırmızı tonlarında konsollar üreteceği yönünde.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...